Dermed ble det både nye/gamle bøker til meg selv og mange Norges Glass som ble forært venniner med hjemmebakte brune pinner i og en god flaske vin!
FRIDES BRUNE PINNER
200 gr sukker
200 gr smør (rom temp)
Røres godt sammen
1 eggeplomme
1 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1ts natron
1 ss lys sirup
300 gr hvetemel
100 gr hakkede mandler
100 gr perlesukker
1 egg til pensling
Bland alt med smøret, mel til slutt.
Lag en god deig og bruk mel gjerne litt ekstra ,mel så du får eltet den sammen. Del opp i 6 og rull til pølser.
Legg pølsene på bakepapir og trykk de flat.
Pensle med egg, strø mandler og sukker på.
Stekes på 175 gr i 10-12 min, til de er skikkelig brun.
Del de forsiktig opp i pinner mens de ennå er varm.
SNADDER, SNADDER
DETTE ER VÅRES JULEFAVORITTSå prøv denne til neste jul, garantert både barn og voksne liker!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar